Adidas

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
Adidas este adevărata întruchipare a pasiunii pentru sport. De când Adidas a fost fondată de Adolf Dassler în 1949, filozofia sa nu s-a schimbat niciodată. Iar căutarea excelenței nu s-a încheiat niciodată. De-a lungul istoriei sale, compania a lucrat pentru a extinde granițele capacităților umane.
Trei dungi celebre au intrat cu mândrie în viața de zi cu zi.
Dezvoltarea parfumurilor și cosmeticelor Adidas a fost preluată de compania de parfumuri de renume mondial Coty, fondată în 1904.
Produsele de îngrijire personală Adidas vă vor ajuta să rămâneți încrezător și să vă atingeți obiectivele indiferent de situație.

Adidas – produse

Geluri de duș pentru femei

Formula unică a gelurilor de duș Adidas are pH neutru. Ceea ce o face un instrument indispensabil pentru pielea sensibilă și predispusă la iritații.
Produsele conțin particule exfoliante pe bază de formulă testată dermatologic care ajută la curățarea delicată a pielii și la restabilirea purității acesteia. Aromele energice, proaspete și suculente ale produselor vor crea o stare de spirit grozavă!

Geluri de duș pentru bărbați

Gelurile de duș pentru bărbați Adidas au o formulă unică 3 în 1. Care combină gel de duș, șampon și curățare pentru piele.

 

Spray Deodorante-Antiperspirante pentru Femei

Formula Cool & Care are grijă de pielea dumneavoastră și pentru a vă ajuta să rămâneți proaspăt toată ziua. Protectie de pana la 48 de ore impotriva umezelii si mirosurilor

 

Spray Deodorante-Antiperspirante pentru Bărbați

Formula unică a deodorantelor vă oferă o senzație instantanee de prospețime. Și asigură un nivel ridicat de anti-umedă timp de până la 48 de ore. Formulele unice Cool & Care, Adipower și Climacool neutralizează orice miros.