Babor

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Babor este un brand de lux apreciat la nivel internațional. Selecția de produse cosmetice este dedicată îngrijirii tenului și îngrijirii corpului. Pune accent pe calitatea ingredientelor din care produsele sunt concepute și pe rezolvarea problemelor de skincare într-un mod rapid și eficient.

Cele mai cunoscute SPA-uri din lume au ales să folosească produsele de la acest brand.

Babor România

  • brand-ul se află pe piață încă din 1995, atunci când primul produs apărut s-a bucurat de un succes incredibil, iar în prezent aceste cosmetice se pot găsi și în România. În portofoliul acestuia putem regăsi o varietate de produse precum: fiole, geluri de curățare, creme concepute în funcție de tipul de ten, uleiuri de corp, tratamente faciale, tonere, fond de ten și SPF.

Cele mai populare produse Babor pe care le poți găsi și în România sunt:

Fiole Babor

  • acestea sunt cele mai căutate produse specifice mărcii datorită efectelor imediate și beneficiilor aduse pielii. Cura de 7 zile este structurată în 3 fiole Rose Gold Energy, 3 Gold Volume și 3 Platinum Lift. Au efect de regenerare și detoxifiere, stimulează sinteza colagenului, combat semnele de îmbătrânire și redau fermitatea pielii.

Poți opta și pentru fiole separate, precum cele pentru luminozitate sau cele care previn efectele îmbătrânirii tenului din cauza stresului: Babor beauty rescue și Babor stress control ampullen.

Crema Babor

  • cremele hidratante sau cremele pentru ochi au efect de hidratare intens și împiedică apariția primelor semne de îmbătrânire, lăsând pielea netedă.

Babor cleansing

  • această spumă de curățare se adresează tuturor tipurilor de ten și în special pielii sensibile. Curăță în profunzime pielea și o calmează intens.

Printre alte produse populare ce aparțin acestei mărci vei găsi și selecția de cosmetice Reversive, special concepute pentru reîntinerirea tenului și produse pentru machiaj, precum fondul de ten.