Peruci păr natural

Afișez 1 - 60 din 310 rezultate

Afișez 1 - 60 din 310 rezultate

Peruci din păr natural pentru o schimbare totală de look

Când vine vorba de peruci varietatea este la fel de  mare ca și la extensiile de păr natural.

Tipuri de peruci din păr natural

De la peruci din păr natural la cele sintetice, monofilament, clasice, lace-dantelă și până la peruci parțiale, piața are ce să ofere. Pe cât de mare este varietatea, pe atât de mult variază și prețurile acestora. Cele mai accesibile sunt perucile din fire sintetice însă nu se pot compara cu cele din păr natural.

Producerea perucilor necesită o muncă laborioasă iar materia prima este de calitatea superioară, de aici și prețul foarte ridicat.

Perucile din păr natural nu sunt doar un moft pentru persoanele care își doresc o schimbare de look, ci și o necesitate pentru cele care chiar șiau pierdut podoaba capilară din cauză unor boli foarte agresive.

Majoritatea perucilor arată foarte natural și sunt tunse și coafate spre deosebire de extensii care necesită finisare pentru a putea fi integrate perfect în podoaba capilară.

Perucă parțială

Există și această opțiune pentru persoanele care își doresc ceva mai mult volum pentru ocazii speciale sau coafuri mai sofisticate. Prețul este puțin mai mic decât în cazul perucilor complete dacă vorbim de cele din păr natural.

Prețuri peruci

Cele mai calitative peruci din păr natural au prețuri care  variază de la 1000 lei pentru cele cu păr scurt și până la peste 7000 lei pentru cele dese și cu păr lung.

Dacă la extensii alegerea este destul de simplă, pentru peruci este nevoie de cercetare laborioasă pentru a putea alege în mod corect.