Cosmetice Coreene

Afișez 1 - 60 din 564 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 564 de rezultate

Produse coreene populare:

Știi de ce sunt renumite produsele coreene? Deoarece acestea aduc un boost rutinei tale de ingrijire. Pe piață, există formule speciale, create pentru a rezolva problemele tenului, precum serurile și măștile pentru față. Produse pentru îngrijirea corpului precum cremele și loțiunile pentru corp. Și produse pentru păr precum șampoane, balsamuri și măști pentru păr.

Cosmetice coreene pentru un ten perfect

Cosmeticele coreene au avut parte de o creștere foarte mare în popularitate în ultima vreme și pe bună dreptate.

Dacă la început poate ai fost sceptică în a încerca cosmetice fabricate în Korea, odată ce ai testa primul produs de acest gen sigur te-a convins din prima.

Pe lângă formulările foarte interesante, cosmeticele coreene au la bază ingrediente foarte interesante și eficiente în același timp.

Produsele de îngrijirea tenului sunt formulate pentru a aduce maximum de beneficii cu efecte secundare minime. Chiar dacă este vorba de un produs exfoliant sau unul anti-rid, proprietățile acestea speciale nu vor aduce disconfort deoarece sunt gândite astfel încât alte ingrediente emoliente sau calmante să ajute în prevenirea senzațiilor neplăcute.

Ingrediente vedetă în cosmeticele coreene

Centella asiatica este unul din ingredientele minune care calmează și ajută pielea să se renegereze. Purito,  Innistree fiind două din brandurile care produc cosmetice coreene bazate pe centella asiatica. Cele mai lejere și mai populare creme cu protecție solară sunt cele de la Purito. Comfy Water sau Centella Green Level sunt în topul preferințelor datorită texturii și a felului în care protejează și îngrijesc tenul.

Extractul de melc este un alt ingredient favorit al asiaticilor. Acesta are efect hidratanta, regenerant și cicatrizant reușind să fie un ajutor mare în lupta împotriva ridurilor fine, a cicatricilor post-acneice și a petelor pigmentare. Mizon și Benton sunt doar două din brandurile care se bazează pe acest activ miraculos.

Hada Labo ca brand este probabil mai des întâlnit în discuțiile legate de calitățile produselor pe abză de aicid hialuronic și a loțiunilor cu Arbutină sau Vitamina C. Un brand Japonez care pune accentul pe simplitatea formulării și eficiență maximă.

Pasturii hidrocoloidali de la Purito, COSRX sau Some by Mi sunt la mare căutare. Folosiși direct pe coș, aceștia drenează cu succes și calmează zona pentru o vindecare super rapidă.

Dacă nu ai incercat însă cosmetice coreene, cred că este timpul să le dai o șansă deoarece sunt foarte bine cotate și s-ar putea să fi surprinsă de eficiența acestora.