Pensule machiaj

Afișez 1 - 60 din 561 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 561 de rezultate

-20%
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 82.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 65.60 lei.
-20%
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 114.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 91.20 lei.
-20%
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 114.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 91.20 lei.
-40%
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 179.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 107.40 lei.
-5%
Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 80.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 76.00 lei.

Colec╚Ťia ta de make-up nu este niciodat─â complet─â f─âr─â aplicatoare ╚Öi pensule machiaj. Folosite corespunz─âtor, acestea reprezint─â secretul unui ten uniform ╚Öi a unui aspect reu╚Öit. Pentru aplicarea de make-up exist─â mai multe tipuri de pensule de machiaj.

Ce pensule folosim pentru machiaj?

Un set pensule machiaj con╚Ťine de obicei:

Pensula pentru fond de ten.

Aceasta trebuie aleas─â ├«n func╚Ťie de acoperirea pe care ├«╚Ťi dore╚Öti s─â o ob╚Ťii. Pentru o acoperire lejer─â, cu un aspect c├ót mai natural, alege o pensul─â cu form─â circular─â. ├Än cazul ├«n care ├«╚Ťi dore╚Öti o acoperire mare a fondului de ten, este recomandat s─â optezi pentru o pensul─â plat─â.

Pensula pentru pudr─â.

Pentru a nu ├«nc─ârca prea mult tenul, este recomandat s─â alegi pensule machiaj p─âr natural, ├«n defavoarea celor din p─âr sintetic. Astfel, nu vei aplica la fel de mult produs pe fa╚Ť─â, iar tenul t─âu va avea un aspect fresh.

Pensula pentru anticearc─ân.

Pentru zona ochilor este bine s─â alegi ├«ntotdeauna o pensul─â din p─âr natural. De ce? Aceast─â zon─â este destul de sensibil─â, iar cu o pensul─â sintetic─â ai tendin╚Ťa de a aplica mult mai mult machiaj dec├ót este nevoie. ├Än zona ochilor machiajul este mult mai vizibil. Aplicat prea mult, acesta se poate str├ónge ├«n jurul ochilor. A╚Öadar, trebuie s─â acorzi mai mult─â aten╚Ťie ╚Öi s─â optezi pentru cele mai bune pensule de machiaj.

Pensula pentru iluminator și contur.

Pentru a folosi iluminatorul ai nevoie de o pensul─â evantai, iar pentru contur po╚Ťi opta pentru o pensul─â sferic─â.

Pensula pentru sprâncene.

Aceasta trebuie s─â fie o pensul─â de mici dimensiuni ╚Öi t─âiat─â oblic. Astfel, po╚Ťi aplica cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi precizie fardul de spr├óncene, indiferent c─â este sub form─â de crem─â sau gel.

Pensula pentru machiajul pleoapelor.

De obicei ai nevoie de mai multe modele pentru aplicarea fardului de pleoape. Astfel, po╚Ťi opta pentru un set pensule machiaj. Acestea sunt de mici dimensiuni ╚Öi au diferite forme, ├«n func╚Ťie de modelul pe care vrei s─â ├«l aplici.

Pensule de machiaj ieftine

Pensulele de machiaj nu trebuie să fie neapărat scumpe. Există pensule de machiaj ieftine, calitative care pot fi folosite pentru a crea machiaje minunate fără a face un compromis în ceea ce privește reușita rezultatului final.