Pensule machiaj

Afișez 1 - 60 din 561 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 561 de rezultate

-20%
Prețul inițial a fost: 82.00 lei.Prețul curent este: 65.60 lei.
-20%
Prețul inițial a fost: 114.00 lei.Prețul curent este: 91.20 lei.
-20%
Prețul inițial a fost: 114.00 lei.Prețul curent este: 91.20 lei.
-40%
Prețul inițial a fost: 179.00 lei.Prețul curent este: 107.40 lei.
-5%
Prețul inițial a fost: 80.00 lei.Prețul curent este: 76.00 lei.

Colecția ta de make-up nu este niciodată completă fără aplicatoare și pensule machiaj. Folosite corespunzător, acestea reprezintă secretul unui ten uniform și a unui aspect reușit. Pentru aplicarea de make-up există mai multe tipuri de pensule de machiaj.

Ce pensule folosim pentru machiaj?

Un set pensule machiaj conține de obicei:

Pensula pentru fond de ten.

Aceasta trebuie aleasă în funcție de acoperirea pe care îți dorești să o obții. Pentru o acoperire lejeră, cu un aspect cât mai natural, alege o pensulă cu formă circulară. În cazul în care îți dorești o acoperire mare a fondului de ten, este recomandat să optezi pentru o pensulă plată.

Pensula pentru pudră.

Pentru a nu încărca prea mult tenul, este recomandat să alegi pensule machiaj păr natural, în defavoarea celor din păr sintetic. Astfel, nu vei aplica la fel de mult produs pe față, iar tenul tău va avea un aspect fresh.

Pensula pentru anticearcăn.

Pentru zona ochilor este bine să alegi întotdeauna o pensulă din păr natural. De ce? Această zonă este destul de sensibilă, iar cu o pensulă sintetică ai tendința de a aplica mult mai mult machiaj decât este nevoie. În zona ochilor machiajul este mult mai vizibil. Aplicat prea mult, acesta se poate strânge în jurul ochilor. Așadar, trebuie să acorzi mai multă atenție și să optezi pentru cele mai bune pensule de machiaj.

Pensula pentru iluminator și contur.

Pentru a folosi iluminatorul ai nevoie de o pensulă evantai, iar pentru contur poți opta pentru o pensulă sferică.

Pensula pentru sprâncene.

Aceasta trebuie să fie o pensulă de mici dimensiuni și tăiată oblic. Astfel, poți aplica cu ușurință și precizie fardul de sprâncene, indiferent că este sub formă de cremă sau gel.

Pensula pentru machiajul pleoapelor.

De obicei ai nevoie de mai multe modele pentru aplicarea fardului de pleoape. Astfel, poți opta pentru un set pensule machiaj. Acestea sunt de mici dimensiuni și au diferite forme, în funcție de modelul pe care vrei să îl aplici.

Pensule de machiaj ieftine

Pensulele de machiaj nu trebuie să fie neapărat scumpe. Există pensule de machiaj ieftine, calitative care pot fi folosite pentru a crea machiaje minunate fără a face un compromis în ceea ce privește reușita rezultatului final.