Ojă semipermanentă

Afișez 1 - 60 din 8060 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 8060 de rezultate

Ojă semipermanentă ușor de folosit acasă

Când îți dorești o manichiură impecabilă poți apela cu succe la oja semipermanentă. Ușor de folosit și accesibilă la preț chiar și pentru un kit unghii complet.

Nu ai nevoie de foarte multe produse pentru a-ți putea face manichiura acasă, iar oja Uv îți va menține unghiile frumoase pentru aproximativ 2 săptămâni.

Ce ai nevoie pentru o manichiură cu ojă UV

Nu ai nevoie de foarte multe.

  • O pilă clasică sau o pilă electrică
  • Un primer cu acid sau fără
  • Oja semipermanentă pentru bază
  • Oja semipermanentă colorată
  • Oja semipermanentă pentru luciu adică un top coat
  • O lampă UV

Pe lângă acestea vei avea nevoie de niște unelte care te vor ajuta să aranjezi cuticula și unghiile. O forfecuță, un cuțit sau un bețisor pentru împingerea cuticulelor.

Procesul durează în jur de 30-60 minute în funcție de îndemânare, iar rezultatul este unul de lungă durată.

Oja este ușor de aplicat, ca și un lac de unghii clasic, cu pensula din dotare. Se începe cu o pilire fină pentru a putea abza să adere bine. Apoi se dă fiecare strat în parte după care se pune la lampă aproximmativ 2 minute, timpul depinde și de tipul ojei.

Straturile nu necesită pilire, iar la final după stratul de luciu îți poți vedea liniștită de treabă deoarece manichiura este gata.

Avantajele ojei semipermanente

Este simplu de aplicat fiind ușor de folosit chiar și de către o persoană începătoare.

Costurile sunt minime, investiția amortizându-se destul de repede. În plus, îți poți face rapid o manichiură fără programare, la orice oră din zi sau noapte, unghiile rămânând impecabile pentru mai mult timp.

Dezavantajele ojei UV

Nu ține așa mult ca gelul. Nu se pot realiza construcții cu oja UV și dacă nu este aplică  corect se poate decoji foarte repede.

Dezavantajele la oja semipermanentă