Gene false

Afișez 1 - 60 din 993 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 993 de rezultate

Genele false au devenit tot mai populare, mai ales datorită gamei largi de produse apărute pe piață și a diverselor tehnici de aplicare și de îngrijire a genelor, tot mai simple.

Fie că alegi să porți gene false în machiajul de zi cu zi sau doar la ocazii speciale, acestea sunt nelipsite din arsenalul de frumusețe al femeii moderne.

Ce este foarte important de știut este că genele false se aleg în funcție de culoarea părului și a genelor tale, dar și după forma ochilor. Desigur că dacă ai ochi mici, migdalați nu este recomandat să alegi niște gene false foarte stufoase, deoarece îți vor acoperi privirea.

Gene false pentru un look dramatic

Genele false reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pentru femeile cu gene mai scurte și rare, pentru care nici măcar rimelul nu poate face prea multe.
Cele mai populare tipuri de gene false sunt: gene false banda, gene false magnetice, genele individuale grupate în buchețele și genele fir cu fir. Acestea pot fi realizate fie din păr natural, din fire de blană de nurcă cel mai frecvent sau din fire sintetice.

Genele tip bandă fac parte din alagerile frecvente ale femeilor, deoarece sunt ușor de aplicat. Dar dacă nu își dorești un look prea dramatic, poți opta pentru genele smocuri pe care să le pui doar în colțul exterior al ochiului.

Deși relativ noi pe piață, genele magnetice sunt o nouă senzație deoarece dintre tipurile de gene enumerate, acestea se aplică cel mai simplu.

Sfaturi importante

Ține cont de faptul că genele false care au toate firele de aceeași lungime pot da un aspect nenatural, de păpușă, motiv pentru care este bine să le adaptezi, mai exact să le tunzi puțin pentru a arăta natural.

Fizionomia este cel mai important aspect. Dacă ai trăsături delicate, cel mai bine ți se vor potrivi genele false cu un aspect cât mai natural. Dacă ai trăsături mai proeminente, cel mai bine ți se vor potrivi niște gene mai voluminoase, pentru ca atenția să cadă asupra ochilor.

Concluzia este că atunci când alegi genele false trebuie să ții cont de trăsăturile feței pentru a se potrivi perfect. Genele potrivite vor face privirea mult mai sexy și te vor face să te simți și mai încrezătoare.