Extensii păr natural

Afișez 1 - 60 din 223 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 223 de rezultate

Sunt mai bune extensiile din păr natural?

Extensiile de păr sunt foarte utile mai ales atunci când ai un eveniment special și dorești o coafură deosebită.

Pe piață există o gamă largă de extensii de păr de la cele cu clips, la cele cu inel, meșe sau tip coadă, sintetice sau din păr natural. Există avantaje și dezavantaje la toate variantele, însă este important să știi să le alegi în funcție de nevoie, de buget și de abilitățile personale când vine vorba de aplicarea lor.

Extensii din păr natural

Cele mai dorite și cele mai scumpe variante sunt cele din păr natural cu diverse variante de prindere, clip-on, microring, flip-in, tape in sau Keratina. Fie că este vorba de extensii suvițe, meșe sau tip coadă, acestea arată foarte bine fiind din păr natural, pot fi vopsite foarte ușor pentru o potrivire la fix cu nuanța părului. Cu toate acestea, decoloratul nu este deloc indicat. Se pot degrada foarte repede. În general îngrijirea extensiilor din păr natural se face ca și pentru podoaba capilară proprie, însă se recomandă spălatul mai rar. Nu se piaptănă cât sunt ude fiind extreme de fragile și se recomandă folosirea plăcilor și a ondulatoarelor cât mai rar.

Balsamul de păr, masca și uleiul trebuie să facă din rutina de îngrijrie a extensiilor din păr natural. Când le alegi trebuie să fi atentă la desimea și lungimea lor. Cel mai indicat ar fi să alegi extensii dese de la capăt până la vârf pentru a le putea tunde exact cum își dorești să se potrivească tunsorii părului natural.

Extensii din păr sintetic

Extensiile din păr sintetic sunt mult mai ieftine, însă posibilitățile de colorare și aranjare sunt minimale. Există unele foarte calitative care permit mai multă creativitate, însă acestea sintetice se degradează mai ușor decât cele naturale. Se poate încerca vopsirea lor, dar de cele mai multe ori culoarea nu va ieși perfectă și nici uniformă.