Afișez toate cele 53 de rezultate

Afișez toate cele 53 de rezultate

Tresa de păr este defapt o extensie fabricată din păr natural. Aceasta reprezintă cea mai rapidă cale de a obține un păr lung, cu un aspect plin de volum. Denumirea de tresa par natural, provine de la faptul că este formată dintr-o singură extensie. Clipsurile permit fixarea pe păr și împiedică alunecarea acestora. Tresele de păr pot fi date jos înainte de culcare și se reaplică dimineața.

Cum se aplică tresa de păr?

Tresa este formată dintr-o meșă care se atașează rapid în părul tău cu ajutorul unor clipsuri. Tot procesul durează aproximativ un minut. Astfel, reprezintă cea mai rapidă cale pentru a obține părul lung mult dorit.

Tresa par natural – avantaje

Pe lângă faptul că o tresa par natural este extrem de calitativă și rezistentă în timp, acesta oferă podoabei capilare un aspect fresh și natural. Tresele se pot coafa, ondula, îndrepta, vopsi, iar acest aspect constituie un mare avantaj. Nu numai că sunt foarte rapide de atașat, însă sunt și foarte comode de purtat.

Sunt ideale pentru a-ți asigura un păr lung, bogat și strălucitor. Le poți aplica singură, în confortul casei tale și nu trebuie să te mai complici cu o perucă din păr natural, dacă ești pe grabă și vrei să arăți impecabil. Acestea nu au cum să alunece din păr datorită sistemului de atașate cu clipsuri puternice de susținere. Așadar, dacă îți dorești un look de revistă obținut într-un mod rapid, poți opta pentru o tresa par natural.