Afișez 1 - 60 din 3899 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 3899 de rezultate

Gelul UV este unul din aliații de bază în procedura de realizare a manichiurii perfecte. Folosit de mulți ani deja, gelul UV este cunoscut ca fiind foarte rezistent și relativ ușor de folosit.

Pentru începătoare poate părea mai complicat de aplicat decât oja semipermanentă, însă cu puțin exercițiu se pot realiza lucrări foarte frumoase.

Dezavantajul la gel este că unghia va părea mai groasă decât cea pe care s-a folosit un lac de unghii obișnuit sau oja UV.  Totuși, cu acesta se poate construi lungimea și este mult mai rezistent.

Gelul de construcție poate reconstrui lungimea unei unghii foarte ușor, rezultatul final fiind unul foarte realist și elegant.

Tipuri de gel UV

Există multe tipuri de geluri UV, alegerea făcându-se pe baza preferințelor.

Există geluri simple, colorate, holografice, cat-eye, termo și multe alte efecte deosebite.

Pe lângă cele folosite pentru a crea efecte interesante pe unghii, există cele de bază fără de care nu prea se poate face o manichiură cap-coadă.

Gelurile de bază și luciu

Geluri autonivelante au densitate mai mică decât cele de construcție. Se lucrează ușor și rapid cu ele, însă pot curge stricând forma extensiei.

Mai sunt geluri de luciu, adică cele transparente care de multe ori se folosesc pentru stratul final.

Cele rozalii sunt recomandate pentru manichiura franțuzească. Dă o notă discretă și elegantă manichiurii și pot fi folosite chiar și peste tipsuri.

O manichiură realizată cu geluri UV poate rezista până la 3 săptămâni, însă de multe ori trebuie refăcută mai repede deoarece unghi crește și poate arăta inestetic.