BaByliss PRO

Afișez 1 - 60 din 64 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 64 de rezultate

BaByliss, bine-cunoscutul brand francez, ne pune la dispoziție o gamă variată de aparate electrice de coafat de cea mai bună calitate. Aparatele BaByliss PRO sunt ideale pentru a fi folosite atât în saloanele profesionale de coafură, precum și pentru coafatul acasă, în confortul propriei locuințe.

O gamă variată de produse pentru o coafură impecabilă chiar și la tine acasă!

Și cu singuranță vei găsi produsul potrivit, deoarece brandul fondat în anili 60 ne pune la dispoziție plăci de păr, ondulatoare de păr, perii rotative, bigudiuri, mașini de tuns profesionale, precum și produse speciale pentru păr.
Să nu mai menționăm că gama BaByliss PRO este în continuă dezvoltare, având în vedere faptul că brandul dezvoltă constant noi tehnologii pentru aparate de ultimă generație care să păstreze sănătatea și strălucirea părului.

BaByliss PRO – aparate de coafat de cea mai înaltă calitate

Aparatele BaByliss PRO, fie că vorbim de ondulatoare sau perii rotative sau orice alt asemenea aparat, sunt dotate cu funcții foarte variante potrivite pentru toate tipurile de păr. Motiv pentru care aceste produse, pe lângă faptul că sunt profesionale și oferă rezultate demne de revistă, nu sunt agresive cu păru.