Barnängen

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, fie de ten sau de pielea corpului, trebuie să mizezi pe produse de înaltă calitate, pentru a îi oferi pielii răsfățul de care are nevoie – Barnangen.

Barnangen – produse pentru îngrijirea pielii cu ingrediente naturale

Brandul suedez ne pune la dispozitie o gama variata de produse pentru îngrijirea corpului, de la geluri sau uleiuri de duș, până la creme sau loțiuni de corp. Produsele Barnangen sunt inspirate de natură și de climatul suedez, precum și de anumite tradiții suedeze.

Produsele sunt vegane, iar o mare proporție – de 95% conține ingrediente naturale, foarte populare în Suedia. Este vorba de plante, ierburi și ingrediente folosite de generații întregi pentru îngrijirea pielii. Printre ingredientele pe care le regăsim cel mai des în produsele Barnangen se numără: uleiul de trandafir sălbatic, murul, ovăzul, florile de soc, mesteacănul, afinul, bumbacul nordic, sarea de mare sau uleiurile florale.

Game dedicate pentru un răsfăț delicat

Gamele Nordic Rituals și Nordic Care sunt ideale pentru îngrijirea delicată a pielii.

Așa că dacă ești în căutarea unor produse de foarte bună calitate pentru pielea ta, Barnangen poate fi o alegere excelentă. Să nu mai menționăm că aroma produselor cu siguranță îți va îmbăta toate simțurile.