Bath & Body Works

Afișez 1 - 60 din 352 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 352 de rezultate

Bath and Body Works este unul dintre cele mai populare branduri americane, care ne oferă o gamă variată de accesorii de interior, parfumate, cu arome delicioase, lumânări parfumate, odorizante auto, dar și produse pentru îngrijirea corpului. Câte ceva pentru fiecare.

Bath & Body Works funcționează după ideea că micile răsfățuri și parfumurile încântătoare sunt ideale pentru îmbunătățirea stării de spirit.

Lumânări Bath and Body Works

Lumânările acestui brand sunt perfecte pentru a transforma orice încăpere într-un loc cozy, relaxant. Fie că alegi să le folosești în anumite zile de răsfăț, fie că îți place să te încânte zilnic mirosul lumânărilor parfumate, cu siguranță acestea îți vor da o stare de bine – hygge vibes.

Sprayuri de corp cu arome irezistibile

Sprayurile de corp vin cu arome minunate cărora cu greu le poate rezista cineva – arome fructate de cireșe, de căpșuni sau vanilie sau arome seducătore de mosc sau trandafir – tot ce putem spune este că un asemenea spray de corp este un produs pe care vei vrea să îl incluzi în rutina de îngrijire. În orice moment al zilei un spray de corp Bath & Body Works iți ba încânta simțurile.