Bio-Oil

Afișez toate cele 3 rezultate

Afișez toate cele 3 rezultate

Ce sunt vergeturile și de ce apar

Vergeturile reprezintă o problemă de natură estetică frecvent întâlnită în rândul populației feminine, însă pot aparea și la bărbați. Acestea apar, mai ales, atunci când pielea este afectată de o întindere prea rapidă, dermul se întinde foarte mult, iar fibrele de colagen se rup ducând într-un final la apariția vergeturilor.

Cel mai frecvent vergeturile apar în sarcină însă acestea pot apărea la fel de bine și în urma creșterii în greutate sau înălțime, în perioada adolescenței sau ca urmare a unor probleme de natură hormonală.

Vergeturile nu pun probleme din punct de vedere medical, fiind o problemă doar de natură estetică însă pot afecta încrederea în sine în anumite cazuri.

Există mai multe metode de a îmbunătăți aspectul vergeturilor sau de a le determina să dispară atunci când acestea sunt într-un stadiu incipient.
În cazul în care vergeturile sunt deja albe și sunt instalate de mai mult timp este foarte puțin probabil să descoperi un tratament care le să le facă să dispară complet.

Se pot face îmbunătățiri cu ajutorul laserelor, prin mezoterapie, dermapen, dermaroller – în saloae specializate sau se pot vedea rezultate chiar și acasă prin folosirea anumitor creme sau uleiuri în cazul în care le folosești o frecvent și pentru o perioadă îndelungată de timp .

Zone în care apar vergeturile

Cele mai des afectate zone sunt abdomenul, sânii, soldurile, fesele, coapsele, picioarele. De asemenea acestea mai pot apărea și pe brațe, pe spate, umeri sau trunchi.

Vergeturile pot apărea la orice vârstă indiferent de tipul de piele sau de sexul persoanei așa că dacă te confrunți cu acestea nu trebuie să-ți faci probleme că este ceva în neregulă cu tine .

Bio Oil vergeturi

S-au auzit foarte multe de-a lungul timpului despre beneficiile pe care le poate avea folosirea îndelungată a Bio Oil vergeturi . Desigur, este nevoie de o folosire pe o perioadă de minim trei luni pentru a vedea rezultate mulțumitoare. Uleiul are efect foarte bun pe vergeturile proaspăt apărute, roșiatice iar pe cele albe le poate îmbunătăți considerabil.

Poți folosi Bio Oil vergeturi în fiecare seară după duș pe pielea curată, ușor umedă. Acesta  are un miros parfumat, foarte plăcut și intră bine în piele așa că nu trebuie să îți faci probleme că îți va păta hainele. Poți combina Bio Oil chiar și cu uleiuri naturale cum ar fi ulei de cocos, unt de cacao unt de shea sau ulei de măsline . Poți adăuga și vitamina e care este cunoscută pentru beneficiile asupra cicatrizării vergeturilor.

De asemenea în cazul în care nu îți place consistenta uleiului poți folosi Bio Oil gel. Bio Oil gel intră foarte bine în piele și poate avea rezultate la fel de bune asupra vergeturilor ca și uleiul. Gelul este special conceput și pentru pielea uscată, deoarece reface bariera protectoare a pielii și hidratează în profunzime.

Bio oil pareri

Părerile despre Bio Oil sunt din cele mai bune, însă ține cont de faptul că cheia unor rezultate bune este consecvența . Trebuie să folosești cu regularitate uleiul pentru a vedea rezultatele mult dorite.

Mai multe produse antivergeturi aici: Creme și uleiuri pentru tratarea vergeturilor