Bonilash

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Bonilash este probabil unul dintre produsele de care toată lumea vorbește în acest moment, datorită efectelor miraculoase pe care promite să le aibă în ceea ce privește creșterea și îndesirea sprâncenelor și a genelor.

Bonilash sprancene

Conține un complex natural din 11 plante care au rolul de a reduce căderea părului de la nivelul sprâncenelor și de a îmbunătăți circulația sângelui, determinând astfel creșterea acestora .

Produsul se aplică de obicei seara, după demachiere, pe pielea curată și uscată, pornind dinspre interiorul sprâncenelor către exterior. Aplicatorul este asemănător celui unui gloss de buze .

Există foarte multe păreri legate de acest produs, iar majoritatea dintre acestea confirmă beneficiile pe care le are asupra sprâncenelor. După aproximativ două luni de folosire zilnica părul din sprâncene nu va mai cădea la fel de mult iar golurile vor fi umplute .

Bonilash gene

La fel ca și produsul pentru sprâncene acesta se va aplica seara, după demachiere, la baza genelor curate, fără rimel. Foarte mare atenție să nu pătrundă produsul în ochi deoarece poate produce iritații.

Aplicatorul seamănă cu o pensulă de tuș ceea ce înseamnă că produsul se aplică destul de simplu. La fel, după o perioadă de două-trei luni poți observa rezultate Desigur, dacă produsul este aplicat zi de zi, genele vor deveni mai lungi, mai dese, și nu vor mai cădea la fel de mult. Acest efect nu este permanent însă pe toată perioada folosirii produsului te vei bucura de rezultate spectaculoase.

Produsele Bonilash par să fie cele mai bune pentru a da un boost creșterii genelor și sprâncenelor, așa că dacă simți că genele și sprâncenele tale nu mai arată la fel de bine ca înainte sau pur și simplu le vrei mai dese sau mai lungi poți încerca acest produs. Nu uita că, consecvența este cheia succesului așa că folosește produsul zilnic pentru a avea cele mai bune rezultate.