Catrice

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Produsele cosmetice Catrice au devenit foarte populare în ultima vreme datorită raportului excelent calitate preț. În această categorie intră bine-cunoscutul fond de ten Catrice – un produs foarte bun pentru a camufla imperfecțiunile tenului și pentru a lăsa un finish deosebit.

Toate produsele disponibile se remarcă printr-o calitate foarte bună iar prețul este unul potrivit pentru toate buzunarele.

Produsele Catrice – cel mai bun raport calitate-preț

Pe lângă fondul de ten care a impresionat foarte multe reprezentante ale sexului frumos,Catrice mai pune la dispozitie o mulțime de alte produse cosmetice care excelează la capitolul calitate,  cum ar fi: rujuri, farduri de pleoape, pudra, rimel, tușuri de ochi și multe altele așa că dacă vrei să îți construiești un arsenal de produse cosmetice calitative cu siguranță nu vei da greș dacă vei opta pentru Catrice.

Fond de ten Catrice pentru un finish minunat

Unul dintre cele mai populare produse în ultima vreme este fondul de ten Catrice . Fond de ten Catrice are o acoperire puternică insa un aspect natural, în timp ce nu încarcă tenul. Acosta vine ca o a doua piele, oferă un aspect foarte plăcut tenului , un finish neted și deloc încărcat.

Brandul mentioneaza ca acest fond de ten acoperă imperfecțiunile până la 24 de ore.

Catrice HD liquid coverage este disponibil în patru nuanțe ceea ce înseamnă că, cu siguranță vei găsi nuanța potrivită pentru tenul tău. După aplicare poți să setezi machiajul cu o pudră matifiantă pentru a rezista mai mult timp.

Fondul de ten nu se oxidează, nu se strânge în pliuri și după cum am menționat și mai sus, se vede foarte natural prieten