CeraVe

Afișez toate cele 41 de rezultate

Afișez toate cele 41 de rezultate

CeraVe a devenit una dintre cele mai populare și apreciate branduri de îngrijire în ultima perioadă. Acesta a apărut în anul 2006 în Statele Unite ale Americii, însă de ceva timp a apărut și pe piața din România. Putem astfel să ne bucurăm de beneficiile acestor produse.

CeraVe se bazează pe ceramide similare pielii cum ar fi ceramidele 1,3 și 6-II dar și pe tehnologia MVE, o tehnologie revoluționară prin care la suprafața pielii se eliberează ingredientele din compoziția produselor pe parcursul a 24 de ore.

Datorită acestei tehnologii produsele CeraVe promit utilizatorilor atât refacerea barierei cutanate a pielii dar și o hidratare intensă pe termen lung.

Cele mai îndrăgite produse CeraVe

CeraVe crema

Avem două tipuri de creme care au devenit foarte cunoscute datorită proprietăților intens hidratante dar și a faptului că pot fi folosite pe mai multe tipuri de ten.

Crema pentru ten uscat nu are parfum, este blândă cu tenul și are SPF25. Crema este destinată tenului uscat sau foarte uscat însă cu toate acestea nu lasă o senzație grasă, motiv pentru care poate fi folosită și de persoanele cu un ten normal.

Există și variata fără SPF, perfectă să fie folosită mai ales în rutina de seară deoarece este mai lejeră ca textură. CeraVe crema hidratanta este, de-a dreptul, un produs care trebuie încercat.

CeraVe cleanser

Brandul CeraVe are două tipuri de cleansere foarte populare: un gel de curățare spumant și un gel de curățare fără spumă, hidratant. Ambele produse sunt foarte blânde cu tenul și reușesc să înlăture eficient excesul de sebum. CeraVe cleanser curăță delicat, în profunzime și reîmprospătează pielea în timp ce înlătură impuritățile și machiajul, fără a afecta bariera cutanată.

Chiar dacă cremele și gelurile de curățare reprezintă cele mai populare produse în momentul de față ale acestui brand, cel puțin în România, există un portofoliu bogat de produse îmbogățite cu cele mai calitative ingrediente care pot ajuta foarte mult un ten cu probleme și nu numai. Așa că dacă ești în căutarea unor produse accesibile ca preț, dar de calitate foarte bună, poți opta cu încredere pentru produsele CeraVe Și cu siguranță acestea nu te vor dezamăgi.