Ducray

Afișez toate cele 29 de rezultate

Afișez toate cele 29 de rezultate

Cum au apărut produsele

Albert Ducray este cel care a reușit să aducă brandul în atenția noastră încă din anul 1930. Acesta a reușit să creeze propria gamă de șampoane, fondată pe indicațiile dermatologilor și pe observarea nevoilor consumatorilor.

Astfel, încă de pe atunci produsele acestui brand au reușit să răspundă problemelor dermatologice ale părului, pielii și scalpului.

Produse adaptate nevoilor tale: căderea părului, mătreață, scalp iritat, piele uscată

Produsele acestui brand sunt atent realizate, astfel încât să facă față nevoilor deosebite de natura deramtologica cu care ne putem confrunta, cum ar fi căderea părului, exfolierea unghiilor, probleme ale tenului precum senzație de mâncărime, piele foarte uscată cu tendințî atopică, și multe altele.

Ducray sampon – cel mai popular produs

Cele mai populare produse ale brandului sunt cele pentru păr și scalp. Ducray sampon pentru reducerea scuamelor, cu efect anti-recidivă, sau șamponul kerato-reductor pentru mătreață severă sunt produse foarte eficiente care previn pe termen lung mătreața și calmează scalpul. Așadar, în cazul în care te confrunți cu dermatita la nivelul scalpului, un sampon Ducray poate reprezenta o alegere foarte bună.

În ceea ce privește căderea părului Ducray Anaphase este un șampon foarte bun, care reușește cu succes să stabilizeze fenomenul de cădere a părului.