Holika Holika

Afișez toate cele 5 rezultate

Afișez toate cele 5 rezultate

Holika Holika este unul din brandurile mai noi cu produse de origine coreeană pentru îngrijirea pielii. Brandul pune la dispoziția noastră o gamă variată de produse de înaltă calitate, la cele mai avantajoase prețuri.

Frumusețe din natură

Produsele sunt realizate din ingrediente exclusive, pentru o îngrijire optimă. Și sunt destinate îngrijirii tuturor tipurilor de ten: uscat, normal, sensibil, mixt sau gras.
Portofoliul brandului conține produse pentru îngrijirea corpului, pentru curățarea tenului, creme, creme bb, serumuri, creme pentru ochi, măști hidratante și multe altele. Pe lângă acestea, poți găsi și o serie de produse cosmetice, ideale pentru un plus de prospețime și frumusețe.
Produsele au ambalaje unice, atrăgătoare pentru a atrage consumatorii tineri, atenți la stil, atât femei cât și bărbați. Marca oferă prețuri accesibile la produse de înaltă calitate, realizate cu cele mai bune ingrediente.
Viziunea brand-ului coreean este de a oferi produse cosmetice practice pentru a spori frumusețea naturală a fiecărei femei.  Produsele își propun să vă aducă experiență distractivă cu rezultate surprinzătoare și minunate.
Denumirea brand-ului derivă din sufixul englezesc „-holic” și înseamnă dependență. „Holida” coreeană înseamnă tentația de a forma numele mărcii și conceptul său.