Innisfree

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cu ajutorul produselor pentru îngrijirea pielii Innisfree poți descoperi beneficiile ingredientelor naturale coreene. Brandul pune la dispoziția noastră o gamă foarte variată de produse cosmetice realizate din ingrediente naturale, eficiente și perfecte pentru toate tipurile de piele.

Innisfree – gamă variată de produse pentru îngrijire cu ingrediente naturale

Primul brand de cosmetice coreene promovează conceptul de eco-friendly și ne pune la dispoziție o mulțime de produse realizate din ingrediente naturale. De la măști hidratante și care oferă tenului un aspect sănătos, măști ideale pentru a lupta împotriva pigmentării pielii, creme hidratante, serumuri sau uleiuri naturale – vei găsi orice produs ai nevoie pentru diversele probleme cu care te confrunți.

Innisfree green tea

De ce ceaiul verde? Aceste este un puternic antioxidant, care calmează pielea, reglează secreția de sebum, hrănește în profunzime, contribuie la minimizarea aspectului porilor și este un detoxifiant bun pentru ten. Fie că alegi Innisfree green tea moisture cream, fie că alegi varianta de serum, ambele produse conțin și Acid Hialuronic, contribuind astfel la repararea pielii deteriorate, întărindu-i bariera de hidratare.

Produsele de skincare aparținând acestui brand sunt recomandate persoanelor cu ten normal, uscat, mixt sau gras – datorită texturii lejere și formulelor hidratante și bogate în proprietăți benefice pielii.