iUnik

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

iUNIK – un brand care mizează pe minimalism, 100% cruelty-free

iUNIK este un brand de cosmetice coreene, ale cărui produse sunt realizate după formule cât mai minimaliste, cu ingrediente naturale. Produsele iUnik sunt cruelty-free, nu conțin substante iritante sau chimice, și sunt destinate mai multor tipuri de tenuri, chiar și tenului sensibil.

Brandul mizează pe minimalism, tocmai de aceea ne putem bucura de produse calitative cu ingrediente de originine naturală.

Cele mai populare produse iUNIK

Serumul cu Beta Gluten este unul din produsele notorii ale brandului, este un produs destinat tuturor tipurilor de ten, chiar și celul sensibil. Acesta are proprietăți hidratante, îmbunătățește elasticitatea pielii și întărește bariera naturală de protecție a tenului.

Crema calmantă cu Centella asiatică se află, de asemenea, în topul preferințelor. Aceasta este ideală pentru a calma pielea, este un ajutor de nădejde pentru pielea sensibilă cu pete.  Crema are ca ingrediente frunze de centella în proporție de 70%, frunze de arbore de ceai și 6 tipuri de extracte de muguri, pentru a hidrata în profunzime pielea și pentru a ameliora stresul oxidativ.

Crema de noapte cu propolis și cu extract de frunze este ideală pentru a oferii tenului substanțele nutritive de care are nevoie pe parcursul nopții. În același timp, această cremă este benefică pentru ameliorarea aspectului ridurilor și pentru a reda strălucirea naturală a pielii.