Ivatherm

Afișez toate cele 47 de rezultate

Afișez toate cele 47 de rezultate

Pentru îngrijirea tenului este recomandat să folosești întotdeauna cele mai calitative produse, cu formulări foarte bune, pentru a avea un efect benefic asupra pielii sensibile a feței. Brandul Ivatherm s-a bucurat de o popularitate crescută în ultima vreme, datorită produselor calitative care fac față cu brio nevoilor tenului, indiferent de tipul acestuia.

Produse esențiale Ivatherm

Pentru a îngriji tenul și pentru a-l proteja împotriva îmbătrânirii premature este recomandat să folosești în orice sezon o cremă cu protecție solară.

Crema cu protecție solară Ivatherm apără țesutul pielii de radiații, redând elasticitatea pielii și protejând-o împotriva factorilor externi. De asemenea crema hidratantă nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire. Ivatherm este recunoscut pentru cremele hidratante lejere, care nu încarcă tenul.

Dermatocosmetice

Majoritatea produselor Ivatherm sunt dermatocosmetice, ceea ce înseamnă că acestea sunt specific realizate pentru tenul cu probleme. Așa că indiferent ce produs alegi să folosești, poți avea garanția că acesta nu îți va irita pielea și nu va cauza erupții de coșuri sau puncte negre. În orice caz, este bine să testezi înainte de folosire orice produs.

Gama de produse Ivatherm se adresează atât tenurilor normale, dar și tenurilor cu anumite probleme de natură cosmetică, iar pe lângă asta oferă și o gamă vastă de produse pentru îngrijirea corpului. Formulele produselor sunt blânde și sigure pentru orice tip de piele.