Kallos

Afișez singurul rezultat

Afișez singurul rezultat

Kallos este un celebru brand de produse destinate îngrijirii tenului, corpului și în special a îngrijirii capilare. Acesta a devenit destul de cunoscut datorită raportului calitate-preț foarte bun. Cu ajutorul produselor Kallos, părul tău va fi sănătos și strălucitor.

Gama cuprinde o serie de produse precum: șampon, balsam, mască de păr, serum, vopsea, decolorant, fixativ și multe altele. Pune accent pe frumusețea accesibilă și îți oferă garanția unui păr bogat și îngrijit corespunzător.

Iată care sunt cele mai dorite produse ce aparțin brandului:

Kallos mască de par

– măștile de păr sunt bogate în ingrediente de calitate precum cheratina care ajută la regenerare sau proteinele din lapte care ți oferă părului hidratarea de care acesta are nevoie. Sunt destinate tuturor tipurilor de scalp și în special părului uscat, fragil, deteriorat sau cu vârfuri despicate. Acestea îmbunătățesc elasticitatea fibrei părului și îl regenerează pe întreaga sa lungime.

Vopsea Kallos

– vopselele de păr conțin o formulă profesională, bogată în ingrediente de calitate și în coloranți de ultimă generație. Sunt special concepute pentru a oferi părului un aspect cât mai natural și o nuanță perfectă. Acestea conțin cheratină și ulei de argan, astfel firul de păr va fi hidratat și strălucitor.

Șampon Kallos

– șampoanele curăță eficient scalpul și redă părului frumusețea naturală. Beneficiile unui astfel de șampon sunt: întărește firul de păr, spală corect părul și îl hidratează intens. Produsele sunt speciale deoarece conțin substanțe active precum acid hialuronic și colagen.

Balsam Kallos

Cu ajutorul balsamului Kallos, părul tău va arăta mult mai îngrijit. Acesta are proprietăți de regenerare pentru păr degradat și uscat. Datorită extractelor de vitamina B5, acesta va fi moale și ușor de pieptănat. Consolidează firul de păr, îl netezește și îl face mai strălucitor, pentru un păr frumos, suplu și mătăsos.

Kallos Silver Reflex

Această gamă de produse neutralizează culoarea nedorită de galben, redând fibrei capilare strălucirea naturală și tonuri reci de argintiu. Este perfectă pentru părul alb, vopsit blond, sau decolorat, având un efect de hidratare și regenerare. Intensitatea reflexelor argintii crește treptat, de la o utilizare la alta. De asemenea, lasă părul moale, catifelat, luminos și ușor de pieptănat.