MAC Cosmetics

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

MAC Cosmetics reprezintă una dintre cele mai renumite firme de cosmetică, care s-a fondat în anul 1984 în Canada. Dacă nu știai până acum MAC este de fapt prescurtarea de la Make-up Art Cosmetics. MAC este un brand recunoscut la nivel mondial cu o mulțime de produse cosmetice de cea mai bună calitate. Produsele sunt destinate îndeosebi uzului profesional.

MAC Cosmetics în România

În România există o mulțime de magazine în care putem regăsi produsele MAC Cosmetics atât online cat și offline. Având în vedere gradul premium în care se încadrează produsele acestui brand majoritatea le regăsim în mall urile românești și în complexe comerciale cu cea mai bună vizibilitate.

MAC România intră în rândul brandurile preferate ale pasionatelor de makeup și nu numai!

Cele mai populare produse MAC

Dacă până acum nu ai apucat să încerci nici măcar unul dintre produsele MAC cu siguranță trebuie să o faci.

Printre cele mai populare produse MAC Cosmetics se numără rujurile care se diferențiază prin rezistență deosebită, intensitatea culorilor și un finish impecabil.

Fondurile de ten sunt foarte apreciate punctele forte ale acestora fiind pigmenții foarte rezistenți, acoperirea foarte bună și hidratarea pielii . De asemenea concealerurile și sprayurile pentru fixarea machiajului sunt la mare căutare.

Poți regăsi o gamă variată de produse de înaltă calitate ale acestui brand canadian expuse pe pagina noastră. Nu încape îndoială că vei găsi produsul care ți se va potrivi perfect, fie că este vorba de un ruj, un fond de ten MAC sau un concealer cu care să estompezi cearcănele închise la culoare.