Olaplex

Afișez toate cele 19 rezultate

Afișez toate cele 19 rezultate

Olaplex nu reprezintă doar un tratament pentru păr, ci mai degrabă un sistem de reconstrucție capilară, care te ajută să ai acasă aceleași rezultate ca la salon.

Acest produs garantează că părul tău își va menține structura și sănătatea, datorită ingredientelor care diminuează foarte mult din agresivitatea produselor folosite pentru a decolora și vopsi părul.

Creat de oamenii de știință din California, acest produs oferă garanția unui păr nedeteriorat, indiferent dacă obișnuiești să îl vopsești sau decolorezi des, sau dacă folosești produse cu aer cald pentru coafarea acestuia.

Ce este, de fapt, Olaplex?

Trebuie să se înțeleagă din prima că Olaplex nu este o mască de păr sau un tratament, nu este decolorant sau un neutralizator, chiar dacă se folosește foarte mult mai ales în procesul mai îndelungat al deschiderii la nuanță a părului.
Acesta acționează în profunzimea firului de păr, din interior.

Formula se combină, de fapt, cu alte produse pentru păr pentru a preveni deteriorarea sau pentru a repara firele afectate anterior.

Produsul se folosește în procesul de decolorare sau colorare la salon, acasă pentru menținere și reparare sau ca pregătire înainte de realizarea unui tratament permanent, la salon. Acesta se poate folosi chiar și de către bărbați pentru îngrijirea bărbii.

Sistem în 5 pași

Sistemul Olaplex are 5 pași: No 1 & No 2 – la salon și No 3, 4 și 5 acasă. Olaplex 1 și 2 se folosește la salon în procesele de colorare și decolorare a părului, fiind destul de puternice, însă Olaplex 3, de exemplu este la mare căutare, având formula ideală pentru a fi folosită pentru îngrijirea părului la tine acasă. Olaplex 4 este un șampon, iar Olaplex 5 balsam care se folosesc tot acasă, după ce ai aplicat tratamentul nr 3.