Revox

Afișez toate cele 17 rezultate

Afișez toate cele 17 rezultate

Revox a devenit unul din brandurile cunoscute în ultima vreme. Brandul produce o gamă variată de produse, foarte similare cu produsele The Ordinary, mizând pe concentrații ridicate de activi și pe politica cruelty free.

Produse populare Revox

Revox acid salicilic

Acidul salicilic este un ingredient foarte eficient în combaterea punctelor negre, a acneei, îmbunătățirea aspectului porilor. Acidul salicilic este un produs destinat persoanelor care au în principiu probleme cu acneea și punctele negre. Fiind un produs destul de puternic, este recomandat să se folosească în combinație cu un gel de curățare blând cu est Hydrating Cleanser de la CeraVe.

Revox Vitamina C

Vitamina C Just Vitamin C 20% – este un produs care stimulează producția de colagen, dă luminozitate tenului, reduce petele pigmentare și îmbătrânirea prematură. Vitamina C este cunoscută ca fiind un ingredient foarte eficient împotriva îmbătrânirii premature, însă și datorită acțiunii anti-oxidante împotriva radicalilor liberi.

Revox acid hialuronic

Acidul hialuronic poate fi folosit indiferent de tipul de ten, pentru că principalul scop este hidratarea în profunzime a pielii, reducerea semnelor îmbătrânirii, prevenirea deshidratarii tenului.