Sesderma

Afișez toate cele 38 de rezultate

Afișez toate cele 38 de rezultate

Sesderma este unul dintre brandurile care pune la dispoziția noastră produse pentru îngrijirea tenului și a corpului de cea mai bună calitate.

Produse profesionale pentru diverse probleme ale pielii

Dacă ai probleme cu petele pigmentare, ca urmare a expunerii îndelungate la soare, a sarcinii sau a înaintării în vârstă poți opta pentru produse specific create pentru această problemă.

Sesderma Azelac Cremă, sau Azelac Liposomal Serum sunt printre cele mai eficiente produse pentru a trata petele pigmentare. De asemenea și capsulele Hidroquin Whitening Ampoules sunt foarte eficiente.

Produse care întârzie apariția semnelor îmbătrânirii

De asemenea, Sesderma este brandul care pune la dispoziția noastră produse anti-îmbătrânire, pentru piele ternă, cearcăne și pungi sub ochi, ten obosit – probleme cu care foarte multe persoane se confruntă. De asemenea, nu lipsesc produsele pentru îngrijirea corporală și a părului.

Sesderma c vit este unul dintre produsele la mare căutare, care poate preveni îmbătrânirea tenului. Se poate alege crema cu vitamina C sau esență cu vitamina C pentru pielea ternă. De asemenea serul lipozomal și fluidul pentru luminozitate sunt produse care pot întârzia cu succes apariția ridurilor.

Dacă ești în căutarea unor produse pentru îngrijirea pielii de cea mai bună calitate, alege cu încredere brandul Sesderma. Nu te va dezamăgi!