Vaseline

Afișez toate cele 11 rezultate

Afișez toate cele 11 rezultate

Vaseline – pentru îngrijirea optimă a pielii

Probabil ai auzit până acum de brandul Vaseline. 🙂

Petrolatumul care este adesea întâlnit sub numele de vaselină este utilizat foarte mult în produsele cosmetice și în cele pentru îngrijirea pielii. Vaselina cosmetica ajută foarte mult la hidratare. Practic ceea ce face este că ajută pielea uscată să se refacă și blochează umezeala în interior creând astfel un film protector subcutanat.

Produsele Vaseline, îndeosebi vaselina cosmetică ajută în problemele de descuamare a pielii, sporind recuperarea naturală a acesteia.

Vaselina cosmetica – beneficii

  • protejează pielea uscată și iritată
  • hidratează intens pielea uscată de pe coate, genunchi sau călcâie
  • hidratrează pielea în timpul sezonului rece
  • se poate folosi ca balsam de buze
  • se poate folosi pentru gene mai lungi și puternice
  • ajută la vindecarea mai rapidă a iritațiilor, arsurilor sau tăieturilor

Vaseline – hidratează pentru a vindeca pielea uscată

Când pielea ta nu se simte bine, nici tu nu te simți. De aceea, produsele hidratante au fost special concepute pentru a hrăni și vindeca pielea uscată, lăsând în urmă senzația de uscăciune.

Hidratează intens

Când pielea ta este foarte uscată sau inconfortabilă, ai nevoie rapid de hidratare! Formulările Vaseline vor păstra umiditatea pentru o piele netedă, vizibil sănătoasă și frumoasă.

Vaseline pentru strălucire

Pieleata are nevoie de un plus de strălucire? Ține la distanță pielea obosită și oferă pielii tale strălucire sănătoasă și naturală.

Vaseline pentru reducerea eczemelor

Eczemele îți pot lăsa pielea vulnerabilă la iritații. Vaselina este testată dermatologic și reprezintă o opțiune viabilă pentru prevenirea și îngrijirea simptomelor de eczemă, redând confortul pe care îl merită pielea dumneavoastră.