Ziaja

Afișez 1 - 60 din 102 rezultate

Afișez 1 - 60 din 102 rezultate

Un portofoliu variat de produse la cele mai bune prețuri

Ziaja este un brand care a câștigat în popularitate în ultima perioadă și al cărui portofoliu cuprinde peste 1000 de produse pentru îngrijirea tenului, a pielii corpului și a părului.

Aceste produse folosesc îndeosebi ingrediente naturale și au un raport calitate preț foarte corect. Prețul produselor este mai mult decât rezonabil, potrivit pentru toate buzunarele.

Produsele Ziaja sunt grupate în mai multe game care au la bază produse naturale, cum ar fi laptele de capră, uleiul de măsline, untul de shea, untul de cacao, uleiul de argan, algele marine sau vitaminele.

Ziaja autobronzant – cel mai popular produs al brandului

piața din România produsele acestui o brand au devenit deosebit de populare în ultima perioadă. Unul dintre cele mai cumpărate produse este Ziaja autobronzant un autobronzant cu ingrediente naturale care oferă un rezultat absolut încântător: o piele bronzată uniform, cu o nuanță naturală – două dintre motivele care determină orice femeie să își achiziționeze un autobronzant.

Produsele Ziaja sunt realizate în așa fel încât să rezolve anumite necesități în ceea ce privește îngrijirea pielii și a părului.

Câteva dintre caracteristicile importante ale mărcii Ziaja

  • raportul calitate preț excelent – produse de o calitate superioară la prețuri competitive
  • produse cu origini naturale din plante și formule de o calitate superioară
  • design simplu care subliniază originea naturala a ingredientelor active.