Cele mai bune vitamine pentru par

Reducere de -35% la Forcapil REDUCERE -35%💥
Reducere de -35% la Forcapil
Profită acum de reducerea de până la -35% la produsele Forcapil pentru căderea părului!

Toate femeile își doresc un păr bogat și frumos. Indiferent de lungime, tunsoare sau coafură, părul oricărei femei trebuie să fie în primul rând sănătos. Mai exact, acesta trebuie să fie rezistent, strălucitor și foarte bine hidratat.

Cu toate că produsele de îngrijire pentru păr sunt extrem de importante și ajută la îmbunătățirea aspectului acestuia, nu trebuie să uitați de alimentație și de vitamine pentru par.

Ce vitamine sunt bune pentru par?

Cele mai importante vitamine pentru menținerea unui păr sănătos sunt: Vitamina A, Vitamina B7, Vitamina B-12, Vitamina B3, Vitamina B9,  Vitamina C, Vitamina D și Vitamina E. Alți nutrienți importanți pentru podoaba capilară sunt: zinc, seleniu, keratina, colagen și planta coada calului.

Cele mai bune vitamine pentru par

Vitamina A pentru păr – această vitamină are efect antioxidant puternic și contribuie la procesul de secreție a sebumului, care este responsabil de hidratarea scalpului.

Vitamina B pentru păr – în complexul de vitamine B se regăsește producția de keratină. Această vitamină are un rol important în stoparea căderii părului și în întărirea și regenerarea firului de păr.

Vitamina C pentru păr – această vitamină contribuie mult la suplețea și elasticitatea firului de păr.

Vitamina D pentru păr – această vitamină contribuie la menținerea sănătății părului, stimulând creșterea acestuia și oferindu-i strălucire.

Vitamina E pentru păr – vitamina E stimulează creșterea părului și este cel mai bun tratament pentru vârfurile despicate.

Ce vitamine sa iau pentru caderea parului?

Foarte multe femei se confruntă cu căderea părului. Cauzele pot fi diverse, precum: carențe nutriționale, îmbătrânire, tratamente medicale, stres, afecțiuni ale sistemului digestiv, tulburări fizice sau emoționale, probleme hormonale sau diverși alți factori.

Cele mai bune vitamine care opresc căderea părului sunt vitamina C și complexul de vitamine B. De asemenea, pot contribui foarte mult și suplimentele alimentare ce conțin zinc și MSM.

Cele mai bune suplimente alimentare ce conțin vitamine destinate să întărească firul de păr și să oprească căderea acestuia sunt: Forcapil, Revalid, Novophane, Anacaps Progressiv Ducray,  BioSil și diverse alte suplimente.

BioSil este un supliment alimentar care stimulează producția de colagen, cheratină și elastină, cele trei proteine ale frumuseții. Colagenul este un ingredient definitoriu pentru un păr sănătos și strălucitor.

Ce vitamine sa iau pentru cresterea parului?

Cele mai bune vitamine pentru stimularea creșterii părului sunt: vitamina D, complexul de vitamine B, vitamina E și vitamina A. Printre cele mai bune suplimente alimentare pentru creșterea părului putem menționa: Forcapil, Revalid Hair Complex, Apivita, Solgar hair skin nails și diverse alte suplimente. 

Trebuie menționat că aceste vitamine pot fi obținute și din modalități naturale. Spre exemplu, vitamina B se poate obține din cereale integrale, avocado, ouă sau vitamina D din pește (în special somon), ciuperci, suc de portocale etc.

Tratament cu vitamine pentru păr

Cu ajutorul tratamentelor cu vitamine pentru păr, puteți să spuneți adio căderii excesive ale acestuia. Optați pentru cele cu o formulă bogată și care sunt testate clinic. Pe BeautyArena, vă punem la dispoziție o selecție variată de tratamente pentru fiecare tip de probleme ale părului. De la tratament pentru caderea parului sau pentru cresterea parului, la tratament pentru par deteriorat sau uscat și multe alte probleme des întâlnite.

9 thoughts on “Cele mai bune vitamine pentru par

  1. Pingback: Comanda online placa de par cu aburi - BeautyArena.ro

  2. Pingback: Cum alegi cele mai bune produse pentru păr - BeautyArena.ro

  3. Pingback: BioSil Colagen capsule - BioSil România - BeautyArena.ro

  4. Pingback: Diferența dintre ombre și balayage - BeautyArena.ro

  5. Pingback: Sampon nuantator | Comandă online - BeautyArena.ro

  6. Pingback: Unghii semi - avantaje și dezavantaje - BeautyArena.ro

  7. Pingback: Vitamine pentru îngrășare - BeautyArena.ro

  8. Pingback: Tratament păr deteriorat - Cele mai bune produse - BeautyArena.ro

  9. Pingback: Păr ondulat - 5 metode simple de a obține bucle perfecte acasă - BeautyArena.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *