Afișez 1 - 60 din 374 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 374 de rezultate

Pentru multe persoane, alegerea unui șampon poate fi dificilă, având în vedere că piața este deja suprasaturată cu asemenea produse, făcând alegerea cu atât mai dificilă. Trebuie să ții cont de nevoile părului tău și mai ales de tipul de scalp atunci când alegi un șampon.

Alegerea unui sampon profesional va fi întotdeauna câștigătoare. De obicei, șampoanele profesionale conțin mai puține ingrediente nocive, cum ar fi sulfații sau săpunurile agresive care se regăsesc la mărcile de producție în masă.

Cum alegi un șampon bun

Este foarte important să ții cont de tipul de scalp, dar și de tipul de păr. Spre exemplu, dacă ai scalpul uscat, este foarte posibil ca un sampon uscat folosit în mod frecvent să îți dăuneze. Scalpul uscat și părul uscat au nevoie de hidratare în profunzime, așadar sampoane care au ca ingrediente uleiul de argan, de masline, avocado, în timp ce pentru părul și scalpul gras se vor folosi produse cu acid glicolic, care curăță în profunzime și exfoliază celulele moarte de pe scalp.

Dacă ai probleme cu mătreața, atunci trebuie sa optezi pentru un sampon antimatreata bun, cum este Ducray sampon sau Nizoral sampon.

Dacă ești în căutarea unui sampon pentru cresterea parului, atunci cel mai bine optezi pentru sampoane care au în compoziție ulei de ricin, cofeina, keratina sau cu usturoi.

Șampon profesional

Șampoanele obișnuite conțin substanțe chimice dure și ingrediente active care dăunează părului mai mult decât ajută. Cea mai bună alegere pentru tine este să investești într-un șampon profesional. Produsele profesionale conțin ingrediente naturale și sunt mai blânde și sigure pentru păr și scalp.

Șampoane profesionale bune, însă la prețuri mai mari sunt: Kerastase, Moroccanoil, Olaplex, Joico, însă vei găsi și game la prețuri accesibile, care au rezultate foarte bune, precum: Gerovital – Brand romanesc, Inebrya, Pellamar, Vichy, Ducray.

Nu uita, ca în combinație cu șamponul ales să folosești și un balsam de păr sau o mască.