Produse pentru baie

Afișez 1 - 60 din 544 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 544 de rezultate

Meriți cel puțin o seară de relaxare pe săptămână și atunci trebuie să scoți tot arsenalul pentru o adevărată sesiune SPA.

Produse de baie pentru relaxare

Lumânări, uleiuri esențiale, săruri de baie, spumante, geluri de duș și nu numai.

Alege produse pe care le folosești cu plăcere, care miros frumos și care îți induc o stare de relaxare profundă.

Pentru a te bucura din plin de relaxare, alege o seară din săptămână și rezervă 1-2 ore în calendar pentru a fi sigură că nu îți găsești altceva de făcut. Dă drumul la apă în cadă și pune o cană de sare de baie cu ulei esențial de lavandă sau un altul care îți place ție. Sare epsom sau sulfatul de magneziu ajută la relaxarea musculară și facilitează eliminarea toxinelor reușind să  dezumfle picioarele umflate. Dacă iubești să porți tocuri sau ai făcut un antrenament mai serios, o astfel de baie te-ar ajuta foarte mult să te recuperezi mai repede. Un scrub de corp urmat de un ulei sau o cremă hidratantă de corp te va ajuta să menți pielea fină și fermă. Optează pentru creme bogate în ceramide, acid hialuronic sau unt de shea pentru a beneficia din plin de ceea ce pot să ofere.

Lumânările parfumate nu doar arată și miros divin, dar induc o stare de relaxare mentală care este extrem de importantă mai ales după o săptămână plină.