Lumânări parfumate

Afișez 1 - 60 din 399 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 399 de rezultate

Pentru a schimba atmosfera unei încăperi, o lumânare parfumată reprezintă alegerea cea mai potrivită, mai ales în serile reci de toamnă și de iarnă. Niște lumanari parfumate alese bine pot da un sentiment de calm și liniște, pe scurt poate induce o stare relaxantă.

În plus, sunt ideale atunci când vrei să ai o seară relaxantă doar cu tine, în care să îți aplici o mască hidratantă pe față, și să mănânci înghețata preferată în timp ce te uiți la serialul favorit.

Trebuie să știi însă ce arome de lumanari parfumate sa alegi pentru a fi pe placul tău și pentru a-ți da starea de bine de care vorbeam mai sus.

Lumanari parfumate în funcție de sezon

Pentru sezonul rece, lumânările cu arome de scorțișoară, citrice, măr, gutuie, sunt cele mai potrivite.

Pentru sezonul cald, pe de altă parte, este recomandat să alegi arome plăcute și mai fresh, cum este vanilia, fructele de pădure, pepenele. Poți, de asemenea alege arome romantice, precum liliacul, bujorul, garoafa alba, trandafirul – arome florale.

Poți opta pentru lumânări parfumate în borcănel de sticlă, cum sunt cele de la Yankee Candle, pentru că un asemenea recipient este sigur pentru orice încăpere și, în plus, poate fi refolosit. De asemenea, sticla previne scurgerea lichidului topit.

În colecția noastră vei găsi o mulțime de lumânări parfumate, pe toate gusturile.