Voucher cadou – De ce e cea mai bună idee de cadou

La prima impresie, un voucher cadou poate părea un cadou făcut pe grabă, fără personalitate și cu intenția de a rezolva problema rapid.

Totuși, un voucher cadou poate fi cea mai bună idee de cadou chiar și pentru cele mai pretențioase persoane și nu înseamnă neapărat că nu ai știut ce să îi cumperi.

Dăruirea unui astfel de cadou poate fi interpretat ca și un gest frumos și plin de însemnătate, pe ideea de a fi cu adevărat de folos celei căreia îi este dăruit.

Voucher cadou pentru cosmetice

Dacă te-ai gândit deja la o idee de cadou care include produse cosmetice, atunci este clar că persoana căreia îi este detinat e pasionată de cosmetice. Cel mai probabil are cunoștințe de bază dacă nu chiar avansate în acest domeniu. astfel, ea știe mult mai bine ce produse preferă, ce i-ar fi de folos sau ce îi lipsește din arsenalul de îngrijire. Cu un voucher cadou notino de exemplu își poate alege de la cosmetice pentru îngrijirea tenului, la machiaje sau parfumuri. Dacă alegeai tu cadoul, probabilitatea de a nu fi potrivit era destul de mare. Sigur că le putea dărui mai departe, însă atunci gestul era lipsit de esență, mai ales dacă era vorba de o persoană apropiată ție

 

Voucher cadou pentru SPA

Voucherele cadou pentru SPA sunt foarte apreciate de către femei. Adeea centrele SPA oferă pachete concepute special pentru a fi dăruite sub formă de voucher, iar dacă se voia să fie schimbate, se putea face asta fără probleme. Astfel cadoul era exact cum și-ar fi dorit persoana care l-a primit în primă fază. Acest gen de cadou poate fi procurat adesea și din saloanele de înfrumusețare sau de remodelare corporală, nu doar wellness sau SPA.

 

Voucher cadou pentru îmbrăcăminte

Când nu știi exact ce ăși dorește sau ce are nevoie, este ideal să dăruiești un voucher sau cupon pentru un magazin care știi că îi place. Astfel eviți returiri și schimbări de mărimi sau momente penibile în care încearcă cadoul și îi este mic sau mare. Mai ales dacă nu cunoști extrem de bine persoana, un cupon este varianta ideală.

 

Voucher cadou pentru servicii sau experiențe

Voucherele cadou nu trebuie să fie neapărat pentru un produs fizic, ci poatefi sub forma unei experriențe. Tot mai popular devine acest tip de cadou mai ales în rândul celor cărora le place să experimenteze. Saltul cu parașuta, zbor cu un avion mic deasupra orașului, degustări de vin sau chiar proceduri estetice sau medicale precum un tatuaj sau injectare cu filler ori botox. Lista este foarte amplă, fiind astfel și ușor de găsit cadoul perfect.

One thought on “Voucher cadou – De ce e cea mai bună idee de cadou

  1. Pingback: Cum alegi produsele potrivite pentru manichiură – Magazin Sălăjean - Ziare locale 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *