Autobronzante

Afișez 1 - 60 din 68 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 68 de rezultate

Este știut faptul că bronzatul este destul de nociv pentru piele, iar solarul și soarele pot îmbătrăni pielea fparte rapid și pot cazua chair și cancer de piele.

O alternativă mai sănătoasă este folosirea autobronzantelor care reușesc să mențină pielea bronzată și sănătoasă tot timpul anului dacă asta îți dorești.

Tipuri de autobronzate

Există multe timpuri de autobronzate de la cele sub formă de pudră, spumă, cremă, ulei sau chair picături care se pot bagă în crema hidratantă favorită. Orice tip de produs poate fi bun pentru tine dacă este compatibil cu tipul de ten și reușești să îl aplici corect.

Cum se aplică un autobronzant

Este recomandat ca pielea să fie exfoliată înainte și foarte bine hidratată.

Astfel se va folosi un scrub pentru corp și o cremă hidratantă cu 1-2 zile înainte de momentul în care dorești să aplici autobronzatul. Pentru aplicare, dacă nu este spray, de cele mai multe ori se recomandă folosirea unei mănuși speciale deoarece altfel palmele vor fi mai bronzate decât restul corpului și vor rămâne pătate. Este foarte important să se urmeze instrucțiunile de pe produs deeoarece fiecare brand are alte variante de folosire și aplicare.

Bronzul apare la câteva ore după  folosirea autobronzantului și nu este indicat să se aplice mai multe straturi din start deoarece nu vei ști exact cum va apărea la final mai ales dacă este prima dată când folosiți acel produs.

Autobronzatele graduale care sunt de fapt creme hidratante care conțin foarte puțin autobronzat sunt ideale pentru începători. În acest fel vei putea obține un bronz frumos gradual și vei învăța cum se comportă un astfel de produs pe tipul tău de piele.