Afișez toate cele 10 rezultate

Afișez toate cele 10 rezultate

Când vine vorba de îngrijriea corpului, hidratarea este mereu pe primu loc. Degeaba folosești scruburi pentru exfoliere, dacă după această procedură nu folosești ceva emolient.

Fie că este vorba de ulei, unt, cremă de corp au loțiune, ritualul de hidratare trebuie să existe în rutina de îngrijire.

De ce este importantă folosirea unei crème hidratante?

Hidratarea optimă ajută pielea să se mențină elastică, să aibă un aspect fin și uniform reușind totodată să se evite apariția vergeturilor odată cu creșterea sau scăderea în greutate. Pielea rămâne fermă, catifelată și tânără pentru mai mult timp.

Crèmele hidratante nu trebuie să fie foarte scumpe pentru a fi eficiente însă trebuie să conțină câteva ingrediente cheie. Ceramide, acid hialuronic, colagen, untul de cacao sau cel de shea sunt câteva din cele mai bune ingrediente care le găsim în cremele noastre favorite.

Alegerea tipului de textură este mai mult o preferință personală decât un aspect care ține de eficiența acestora. Este important în primul rând să fie folosită în mod temeinic, o dată pe zi, de preferat după duș sau baie pe pielea ușor umedă. Dacă procedura este urmată de un masaj care stimulează circulația sângelui beneficiile sunt instant amplificate. Până la urma rutina aceasta poate să fie chiar și momentul de relaxare din fiecare seară, astfel va deveni un obicei consecvent care aduce și rezultate.