Balsamuri de păr

Afișez 1 - 60 din 367 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 367 de rezultate

Balsamul de păr este produsul care poate face diferența între un păr tern și un păr plin de strălucire și sănătos. Așadar, putem considera că un balsam de par este unul dintre produsele de îngrijire pe care o femeie trebuie să îl includă în rutină.

Cum alegi un balsam de par

Spre deosebire de șampon care se alege în funcție de tipul de scalp, un balsam de păr se alege ținând cont de firul de păr și de rezultatele pe care vrei să le ai.

Spre exemplu:

  • Poti alege un balsam pentru volum, dacă părul tău este fin și moale și îți dorești să arate ca în reclamele de la TV.
  • Poți alege un balsam pentru păr normal, pentru întreținere, atunci când ai deja un păr sănătos și frumos.
  • Alege un balsam de păr foarte hidratant și cu efect de descurcare dacă părul tău se încurcă și este lipsit de vitalitate.
  • Poți opta și pentru varianta unui balsam de tip leave-in altfel spus balsam de par fara clatire, pe care îl aplici după ce te-ai spălat pe păr. Acesta poate avea un efect foarte bun, deoarece nu se clătește, cum se întâmplă cu un balsam normal, ci se lasă în păr să acționeze până la următoarea spălare.

O gamă variată de balsamuri de păr

Poți opta pentru balsam de par Inebrya, Matrix, Pantene, Kallos, Elseve – acestea sunt foarte populare și au efecte foarte bune asupra firului de păr. Aruncă o privire peste selecția noastră de produse – cu siguranță îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine!