Vopsele de păr

Afișez 1 - 60 din 1538 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 1538 de rezultate

Fie că te vopsești pentru că îți dorești o schimbare sau pentru a acoperi firele albe de păr, este important să știi că nuanța vopselei de păr nu se alege la întâmplare, ci bazându-te pe trăsăturile tale: culoarea ochilor și a tenului. Iată cum poți alege o vopsea de par profesionala.

Tipuri de vopsea profesionala

Pe piață avem o gamă foarte variată de tipuri de vopsea, printre care: nuanțatoare, vopsea de par fara amoniac, vopsea cu amoniac, vopsea profesionala. Dacă dorești să obții o nuanță mai deschisă la păr, atunci trebuie să știi că va fi nevoie de o decolorare și mai ales de o documentare foarte bună pentru a evita deteriorarea parului. Alege o vopsea profesionala daca intentionezi să te vopsești acasă și nu vreo să te lași pe mâna unui specialist în domeniu.

Pentru mici retușuri, cum ar fi acoperirea câtorva fire albe este recomandat să alegi o vopsea de par profesionala fără amoniac, pentru că în cazul în care rezultatul nu este cel dorit, aceasta va ieși mult mai repede din păr decât una permanentă.

Cum folosești vopseaua acasă?

Este important să nu speli părul cu câteva zile înainte, deoarece vopseaua va prinde mai bine, iar scalpul nu va fi afectat foarte mult.

Respectă instrucțiunile și timpul indicat pe ambalaj!

După ce ai terminat întregul proces, trebuie să folosești produse speciale pentru întreținerea culorii. Șampoane, balsamuri și măști de păr foarte hidratante – ideale pentru a menține strălucirea și sănătatea firului de păr.