Forfecuțe cuticule

Afișez 1 - 60 din 171 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 171 de rezultate

Manichiura ajută mâinile și unghiile să arate bine din punct de vedere estetic. Pe lângă tăierea unghiilor, curățarea și hidratarea lor, o manichiură îngrijită implică și îngrijirea cuticulelor. Drept urmare, o forfecuță pentru cuticule face tot acest proces mult mai simplu. 

Sfat: Pe lângă o forfecuță pentru cuticule, alege și o pilă de unghii sau un kit de unghii complet pentru o manichiură perfectă! 

 

Forfecute cuticule – ce sunt? 

Forfecuțele pentru cuticule se utilizează, după cum le spune și numele, pentru tăierea și stilizarea cuticulelor. Acestea sunt confecționate din oțel nichelat (sau oțel inoxidabil) și prezintă lamele curbate. Aceste lamele sunt create special pentru a putea să ajungi în zonele cele mai greu accesibile. 

 

Forfecute cuticule – cum te ajută? 

Aceste forfecuțe se folosesc pentru tăierea pielii moarte din jurul unghiilor, a pieliței din zona periunghiulară. Lamelele acestora sunt ascuțite și subțiri, ca să poată tăia doar pielea moartă din jurul unghiei.

Forfecute de cuticule sunt de diferite forme și dimensiuni. Unele dintre ele sunt ascuțite și curbate în sus. În plus, vârfurile sunt curbate înspre interior pentru a le face foarte fine, permițând doar vârfurilor să ajungă la cuticula uscată. 

  

Forfecuțele te ajută să îndepărtezi cuticula dintr-o singură tăietură. Spre deosebire de un clește pentru cuticule, care necesită mai multe tăieturi.