Afișez 1 - 60 din 385 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 385 de rezultate

Polygel între gel UV și Acryl

Polygelul este un produs inovator care simplifică construcția unghiilor.

Este între gel UV și acryl, luând toate avantajele din ambele părți.

Ușor de folosit, rezistent și ideal pentru unghiile fragile.

Se poate folosi pe tipuri diferite de șabloane ceea ce nu îi limitează variantele de folosire. Sabloanele mici, tipsuri de unghii și sabloanele speciale pentru polygel sunt toate potrivite pentru acest tip de gel. Polygelul este un gel dens care se modelează ușor cu o pensulă de unghii și poate fi extrem de util pentru începătoare.

Timpul de modelare este destul de lung încât permite construcția ideală fără mari probleme. Pentru întărire se utilizează o lampă UV sau LED ca și pentru gel sau oja semipermanentă.

 

Kit polygel

Ești în căutarea unei soluții care să atingă echilibrul ideal între unghiile rezistente și un aspect natural, fără efort? S-ar putea să găsești ceea ce cauți într-un kit Polygel.

Industria frumuseții a fost asaltată de cea mai recentă tendință pentru unghii. Deoarece unghiile din polygel oferă un finisaj cu aspect natural. Dar în același timp durabil și flexibil, care seamănă cu acrilul.

Menținerea unghiilor sănătoase este posibilă cu ajutorul unui kit de polygel. Fie că este vorba de o ocazie specială sau de viața de zi cu zi.