Afișez 1 - 60 din 410 rezultate

Afișez 1 - 60 din 410 rezultate

Pensule pentru unghii

Tipuri de pensule pentru manichiură și pentru ce sunt folosite

Pe piață există o gamă largă de pensule pentru unghii, fiecare având o aplicabilitate specifică.

Pensule pentru unghii folosite la Gel UV sau polygel

Pensulele pentru gel sunt adesea confecționate din fibre sintetice. Mărimile diferă de la 2 fiind cea mai mică și la 10 fiind cea mai mare. Vârful poate fi pătrat sau rotunjit în funcție de preferințe. Cele rotunjite ajută la o întindere eficientă chiar și până la baza unghiei. Pentru construcție unghiei dacă se folosește gel sau polygel mărimea potrivită este 6 sau 8. Cele mai mari sunt ideal pentru luciu de finish.

Pentru pentru unghii folosite la acryl

Acestea sunt ușor de diferențiat de cele pentru gel UV fiind fabricate din fibre naturale și sunt ascuțiti-rotunde la vârf. Alegerea mărimii trebuie făcută astfel încât pensula să poate acoperi eficient lățimea unghiei. Pentru a evita uscarea acrylului pe pensule se recomandă ștergerea constantă cu un servețel.

Pensule pentru nailart și picturi

Aici există o gamă largă de forme și mărimi. De la cele mai subțiri folosite pentru desene filigranate și până la cele mai dese sau stil evantai. Acestea se folosesc fie pentru curățarea margini unghieii după aplicarea ojei fie pentru a crea diverse efecte sau a aplica glitter ori alte decorațiuni.

Alegerea pensulelor se face în funcție de efectul dorit.