Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate

Dacă profesezi în domeniul manichiurii, cu siguranță ai auzit până acum de termenul de nail prep care se referă la soluțiile de pregătire a unghiilor. Dar ce sunt aceste soluții de pregătire și ce fac ele? Cât sunt de necesare și importante în tehnica unghiilor cu gel? Răspunsul este simplu – sunt obligatorii pentru ca unghiile și, mai bine zis, materialele aplicate pe ele să reziste cât mai mult timp.

Ce este nail prep?

Este o soluție de pregătire a unghiei cu rol de deshidratare. Acest deshidratant și dezinfectant se aplică prima dată pe suprafața unghiei mătuită. Cu toate că atinge pielea, acesta nu provoacă usturime sau cum spun uneori clientele “ardere” deoarece nu conține acid.

Nail prep sau primer?

Funcţia de deshidratare a unghiei este deținută atât de nail prep, cât și de primer. După aplicare se usucă la aer timp de 10-15 secunde. Nail prep reprezintă o soluţie mai puţin acidă, care deschidratează neagresiv unghia naturală, spre deosebire de primer. Se recomandă clientelor care au piele normală sau uscată.

Primer-ul este o soluţie acidă, care are un grad mai mare de deshidratare. Acesta se recomandă clientelor cu piele umedă, pentru a obţine o deshidratare mai bună a patului unghial.

Așadar, în funcție de tipul de piele al clientelor, poți alege dacă alegi să aplici un primer pentru unghii sau vei folosi celaltă tehnică.