Creme de față

Afișez 1 - 60 din 445 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 445 de rezultate

-15%
Prețul inițial a fost: 178.00 lei.Prețul curent este: 152.00 lei.
-10%
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 103.00 lei.
-10%
Prețul inițial a fost: 86.00 lei.Prețul curent este: 77.00 lei.
-15%
Prețul inițial a fost: 400.00 lei.Prețul curent este: 342.00 lei.
-6%
Prețul inițial a fost: 470.00 lei.Prețul curent este: 442.00 lei.
-15%
Prețul inițial a fost: 33.00 lei.Prețul curent este: 28.00 lei.

Crema de față este unul dintre cele mai importante produse de îngrijire pentru femei. Indiferent că ai un ten uscat, sensibil, mixt sau gras, trebuie să folosești crema de fata. Există un mit conform căruia persoanele cu ten gras nu trebuie să folosească crema hidratanta. Este complet greșit, deoarece orice ten are nevoie de îngrijire.

Cea mai bună crema de fata

Contrar așteptărilor, nu există cea mai bună cremă de față la modul general – adică acea cremă pe care toată lumea o poate folosi și poate scăpa de probleme. Există cea mai bună cremă de fata pentru tine! Asta înseamnă că fiecare persoană trebuie să își aleagă o cremă potrivită în funcție de nevoile tenului, trebuie să se documenteze și probabil să testeze mai multe produse până îl va găsi pe cel mai bun. Nu trebuie niciodată să alegi crema hidratanta bazându-te pe niște recomandări venite din diverse părți: influenceri, vedete, prieteni, fără să te documentezi.

Cele mai bune branduri pentru cremele de față

În ultima perioadă au crescut în popularitate branduri precum: CeraVe, La Roche Posay, Avene, Ivatherm – toate acestea pun la dispoziția noastră produse de foarte bune calitate, dermato-cosmetice și cremele lor de față sunt atent formulate pentru a oferi îngrijirea de care orice tip de ten are nevoie. Spre exemplu, CeraVe a devenit un brand iubit de majoritatea reprezentantelor sexului feminin, prin simplul fapt că oferă produse de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru toată lumea.