Afișez toate cele 24 de rezultate

Afișez toate cele 24 de rezultate

Curățarea tenului este un proces care implică mai mulți pași și este pentru a obține cele mai bune rezultate, adică un ten frumos și sănătos. Pe lângă gel de curățare, lapte demachiant și apă micelară este recomandat să folosești și un toner – acesta poate calma tenul și poate elimina micile urme de impurități rămase.

Cum știi să alegi un toner potrivit

Pentru că avem la dispoziție o mulțime de produse pe piață, de cele mai multe ori ne vine greu să știm cum să facem cea mai bună alegere.

Pentru a alege un toner potrivit nevoilor tenului tău este bine să îți cunoști pielea. Doar în acest fel vei putea rezolva principalele probleme cu care te confrunți.

Pentru tenul mixt și gras poți alege un toner pe bază de acid glicolic sau acid salicilic.

Pentru tenul uscat cele mai potrivite lotiuni tonice sunt cele pe bază de glicerină sau acid hialuronic, pentru că pot asigura hidratarea optimă.

Dacă ai tenul normal, poți alege un toner cu acid hialuronic pentru un plus de hidratare, sau cu ingrediente blânde precum aloe vera, mușetel sau centella asiatică.

Pentru tenul sensibil sau dacă te confrunți cu roșeată, alege un produs cu aloe vera sau cu mușetel.

Ce tonere sunt mai bune?

Un toner la mare căutare este Pyunkang Yul Essence Toner, care ajută la o curățare eficientă a tenului, la hidratare și la revigorarea pielii pe tot parcursul zilei.

De asemenea Tetraforce Toner – Elisha Coy este hidratant, calmant, motiv pentru care este atât de popular.

Cum se aplică tonerul?

Tonerul se poate aplica simplu, cu ajutorul unei dischete demachiante. Se aplică după demachiere și curățarea feței, dar înainte de crema hidratantă. Este un produs care se poate aplica și pe gât și piept, atât dimineața, cât și seara.

Esența ten – pentru a reda nutrienții pielii

Esenta pentru fata poate fi și ea folosită pentru a reda pielii nutrienții de care are nevoie.

Esenta este, de fapt, o combinație între toner și un serum cu o textură lejeră, mai apoasă, și are ca principal scop hidratarea și formarea unei bariere protectoare, astfel încât pielea să se mențină hidratată cât mai mult timp. Esența se aplică, de obicei, după lotiune tonica.