Afișez 1 - 60 din 372 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 372 de rezultate

Creme SPF pentru orice tip de ten

O cremă SPF este esențială pentru un ten frumos și tânăr. Este important să se aplici zilnic înainte de machiaj. Iarna minim SPF 30 și vara minim SPF 50. Protecția UVA este foarte importantă mai ales că aceasta este responsabilă de îmbătrânirea pielii și apariția petelor pigmentare.

Un SPF nu trebuie să fie scump pentru a fi bun, insă la aceste creme diferă mult textura care ar putea influența mai mult alegerea produselor. Cele c textură ușoară sunt ideale de zi cu zi înainte de machiaj. Pe când cele mai dense sunt ideale pentru vacanțele la mare sau la munte. Chiar dacă o protecție solară este rezistentă la apaă, aceastea trebuie reaplicată imediat după ieșirea din apă.

Crema SPF 50

Chiar dacă pare că diferența de la 96,7% pentru SPF30 și 98% pentru SPF50 nu pare foarte mare, când vine vorba de aspectul și sănătatea tenului contează. Pentru prevenția împotriva cancerului de piele și a îmbătrânirii tenului se recomandă folosirea unei creme SPF 50 zilnic, reaplicată la 2 ore dacă există expunere directă. Evy Technology, Riemann cu P20 și Freziderm sunt printre cele mai rezistente creme cu SPF.

Crema SPF Purito este una dintre cele mai cautate creme de protectie in ultima vreme.

Nu doar calitatea produsului ci și reaplicarea la 2 ore este foarte importantă pentru ca o cremă SPF să fie eficientă. Dacă este vorba de reaplicare peste mahchiaj, atunci se poate folosi fie o cremă colorată, un spray cu sPF sau tapotată crema cu SPF cu ajutorul unui burețel.